תגובות אחרונות בנושא לימוד חדו"א 3
בדף זה מוצגות תגובות והמלצות תלמידים על שיעורי חדו"א 3.
תוכלו להעזר בתגובות אלו כדי למצוא מורה מתאים עבורכם ללימוד חדו"א 3.
בדף זה מוצגות תגובות והמלצות תלמידים על שיעורי חדו"א 3.
תוכלו להעזר בתגובות אלו כדי למצוא מורה מתאים עבורכם ללימוד חדו"א 3.
הוא מורה מדהים, הוא יודע כמעט הכל, הוא ממש טוב בלפרט על הנושא (אני לא יודע איך או לא פרופסור).
המורה האהוב עליי נסע עם תלמיד אחר שלו שאני מכיר עד מצפה רמון לסיום קורס קצינים
חיפשתי מורה איכותי במשך הרבה מאוד זמן ואני מאוד ביקורתי.. במזל הגעתי לעמיחי אחרי שיעורים רבים שניסיתי על ידי אתר לימוד נעים. התחלתי איתו תהליך איכותי של למידה מרתקת ופשוטה של קורסים מורכבים כמו חדו״א 1, חדו״א 2, אלגברה לינארית, פיזיקה 1, פיזיקה 2. עשיתי אפיק מעבר להנדסה לבן גוריון והייתי צריך להגיע לציונים מאוד גבוהים בשביל להתקבל- ואחרי למידה איכותית עם עמיחי הגעתי למטרה זאת בקלות ועם ידע עשיר ואיכותי. ממליץ למי שרוצה להבין את החומר בנועם וברוגע עם האיכות הגבוהה ביותר.
השיעור היה ברור ומסודר מאוד! שניר היה מאוד אדיב וסבלני לכל שאלה ששאלתי
טל לימד לקורס אנליזה מתמטית שהוא קורס מתקדם המשלב אינפי ולינארית. טל עבר איתי על כל החומר של הקורס כולל רענון של קורסים קודמים. טל סבלני ומקצועי מאוד.
לאחר שביתי התנסתה בשיעורים פרטיים עם מספר מורים פרטיים וללא הצלחה של ממש, פנינו לאליהו. מהשיחה הראשונה היה ברור שמדובר במורה מקצועי, אכפתי, נעים הליכות ובעל ניסיון. לאורך כל הדרך היה חשוב לו שהבת שלי תצבור חוויות הצלחה לאט לאט ותאמין בעצמה יותר ואכן כך היה. התוצאות לא אחרו להגיע והיא השתפרה מאוד לעומת שנים עברו!
אין על שניר! סבלני אכפתי ומוכן תמיד לעזור גם בזמנו האישי עזר לי מאוד! ממליצה בחום:)
נתי מספר אחת!!. המקצועיות וההכוונה שלו עזרו לי מאוד בתואר . אני ממליץ עליו בחום לכל מי שמחפש מורה בקיא ומסור.
המורה הכי טוב שהיה לי בחיים בנאדם נבון וסחבק יודע להעביר את החומר בגובה בפשטות ולהוביל להצלחה. לקחתי איתו שיעורים בהכנות בגרות במתמטיקה 4 יח"ל וכנ"ל גם שלא במכוון אנגלית והוא הוביל אותי להצלחה מסחררת - הייתי בטוח שאני אכשל ואיתו לא רק שעברתי אלא קיבלתי מעל 85!! לאחר מכן בלימודי התואר שמרתי איתו על קשר כי למדנו את אותו התואר והוא הכין אותי לכמה מקצועות שההצלחה הייתה מרובה אז ככה שרוב מה שאני יודע היום ברמה המקצועית זה בזכות אסף שנהיה חבר של ממש!! מס' השיעורים מעל 50 נראה לי במצטבר..
ממליצה מאוד! אורי מורה מצוין ובנאדם מצוין :) למדתי איתו כל השנה האחרונה וזה ממש עזר! יודע מתמטיקה מעולה, מקפיד על למידה בעיקר מתוך הבנה טובה של החומר, סבלני ותמיד מוכן לענות גם על שאלות "טפשיות” ולחזק את הבסיס אם צריך, ויודע לעזור גם במקרים "קשים" – איבדתי את המרצה של אינפי 3 עוד בשיעור הראשון כשהוא אמר "מרחבים מטריים”, וסיימתי עם ציון 93 (ואפילו במועד א ;) ). למדתי עם אורי קורסים של שנה שניה בתואר במתמטיקה (בר אילן) – מד"ר (משוואות דיפרנציאליות רגילות), אינפי 3, אינפי 4 (או חדוא 3,4, אם אתם מהפתוחה), גיאומטריה אנליטית ודיפרנציאלית, ופונקציות מרוכבות. בחלק מהם נכשלתי לפני זה, והשנה הצלחתי לא רק לעבור, אלא גם לשפר את הממוצע ולהוציא איזה שני 90-ים. ^^ אורי – תודה על הכל, ונתראה בהמשך. :)
הגעתי ליונתן אחרי שקיבלתי 70 בחדוא א ומשם רק עליתי:) חבל שלא הגעתי אליו קודם הבנאדם תותח!
מורה מעולה,סייע רבות לתזכר חומר מן העבר ולהאיץ אותנו כקבוצה לרמה של תואר שני.
Ephraim brought up my grade from 40s and 50s to 90s he is really good and clear! Best teacher and really nice!
אני לומדת אצל גיורא כבר תקופה ארוכה בכמה מקצועות. גיורא מעביר את החומר בצורה ברורה ומובנת ודואג שאני אבין את החומר כמו שצריך. השיעורים מועברים באווירה נעימה ובהומור. אני ממליצה ללכת ללמוד אצלו:)
היה שיעור מעולה , יחס טוב וקיבלתי הסברים על כל מה שהיה לא ברור או קצת קשה! תודה רבה ממליץ בחום!!
מורה מעולה! נותן אווירה טובה ללימוד, רצינות מתחילת השיעור ועד הסוף. נהנתי מאוד!!
מאוד מומלץ! מורן ליווה השנה את שני ילדיי (16), (14) בשיעורי תגבור במתמטיקה וגאומטריה. מורן איש צעיר, שהוראת מתמטיקה עבורו היא סוג של שליחות, חכם ונבון, התחבר אל כל אחד באופן שהיה מדויק להם, מקצועי, סבלני ואוהב אדם. בזמן קצר מאוד ניכרו שינויים לטובה ביחס שלהם למתמטיקה - והציונים השתפרו מאוד. מורן לצערנו עזב את הדרום אחרת עוד היה הולך איתנו דרך ארוכה. אם אתם מחפשים מורה מצוין - תעצרו כאן!!!
פשוט וקל היא מסבירה בעדינות סבלנית וקליטה מומלצת בחום
מורה מצוין, מסביר בסבלנות עד להבנה מלאה של המקצוע הנלמד. יש לו ידע רחב במטמתיקה ופיזיקה שהוא בקלות מעביר לתלמידים. מומלץ בחום!
איתי ליווה אותי במהלך כל שנת הלימודים הראשונה בשיעור בן 3 שעות פעם בשבוע ולקראת הבחינות אף יותר. ראשית החומרים הועברו אליו מבעוד מועד והוא חזר עליהם על מנת להקנות לי חוויה לימודית יסודית ומעשירה, תוך פישוט הנושאים הקשים ביותר, שנית היה מקצועי, מכוון, מנחה, יסודי וקשוב לצרכיי (בתור בחורה עם רקע חלש מאד במתמטיקה) הוא גם עשה את זה בצורה הכי נעימה, קשובה, רגישה, כייפית ובאוירה טובה. ממליצה מכל הלב!