תגובות אחרונות בנושא לימוד פסיכולוגיה פיזיולוגית באינטרנט
בדף זה מוצגות תגובות והמלצות תלמידים על שיעורי פסיכולוגיה פיזיולוגית דרך המחשב.
תוכלו להעזר בתגובות אלו כדי למצוא מורה מתאים עבורכם ללימוד פסיכולוגיה פיזיולוגית אונליין.
בדף זה מוצגות תגובות והמלצות תלמידים על שיעורי פסיכולוגיה פיזיולוגית דרך המחשב.
תוכלו להעזר בתגובות אלו כדי למצוא מורה מתאים עבורכם ללימוד פסיכולוגיה פיזיולוגית אונליין.
נטע הייתה כל כך נעימה וקשובה לאורך השיעורים . עזרה לי להבין חומר מורכב והרגיעה אותי כשנכנסתי ללחץ שאני לא מצליחה . ממליצה בחום
אני למדתי תואר ראשון בפסיכולוגיה בבינתחומי, ודינור עזר לי בכל המקצועות!! מסטטיסטיקה והסתברות ועד לקורסים בפסיכולוגיה כמו מבוא לפסיכולוגיה, פסיכולוגיה חברתית, שיטות מחקר, הבסיס הביולוגי, וקוגניטיבית, ממש עזר לי לסיים את התואר
נתקלתי בהרבה מורים בחיי, אבל מורה כמו איילת אין בשום מקום.אני לומדת תואר ראשון בפסיכולוגיה והרגשתי אבודה עד שמצאתי את איילת שפשוט גורמת לחומר להיות כל כך מובן וברור!! אני לומדת איתה כבר שנתיים ,היא מורה מדהימה, מתאימה את צורת הלמידה לתלמיד, מכילה ועם הרבה סבלנות. המורה היחידה שממש גרמה לי לאהוב ללמוד ומוציאה ממני את הטוב ביותר. ממליצה בחום!!! מי שילמד אצלה יזכה!!
נירית היא המורה הכי טובה שהייתה לי בחיים! ואת זה אני יכולה להגיד אחרי ניסיון עם עם המון מורים. בערך את כל התואר שלי אני מעבירה עם מורים פרטיים אבל נירית היא משהו באמת מיוחד ומהרגע שמצאתי אותה אני כבר לא עוברת בין מורים. היא סבלנית בטירוף, קשובה, מקסימה ורגישה לצרכים שלי. היא נתנה לי מה שאף מורה אחר לא נתן- היא הכילה אותי עם כל הלחץ והמורכבות שלי. היא הייתה שם בשבילי והרגיעה אותי. בנוסף, למדתי איתה מגוון רחב של מקצועות הומניים בתחום הפסיכולוגיה והיא הייתה פשוט בקיאה בהכל בצורה מפתיעה ומרשימה. חשוב לי גם לציין את היכולת המדהימה שלה לעבוד איתי כלקויית למידה, בעלת הפרעות קשב קשות והפרעות נפשיות. נדירים המורים שמסוגלים להתמודד איתי בכזאת סבלנות, אכפתיות, עם עזרה מכל הלב, הבנה אין סופית ורגישות אלי. היא באמת משהו מיוחד- כמורה וכבן אדם!!! ואם זה לא היה ברור אז אני ממליצה עליה מאוד מאוד מאודדדד. אתם לא תתאכזבו (: אגב- למדתי איתה ימים שלמים מהבוקר עד הלילה וזה ממש לא מובן מאליו איך היה נשארה איתי ערה עד הלילה, איך היא נתנה לי את כל הנשמה ולמדה איתי כמה שעות שרק הייתה צריכה. אין מורים כאלה!!! אז כשאני כותבת 60 שיעורים, הכוונה היא ל60 ימים שלמדתי איתה.
מומלצת ביותר!!! מסבירה מצוין את החומר, סבלנית מאוד! תתעכב על כל נושא, במידה והוא עדיין לא הובן היטב, מסודרת ומאורגנת. אין ספק שאפנה אלייה לעזרה גם בהמשך!!