תגובות אחרונות בנושא לימוד צרפתית - מתקדמים באינטרנט

בדף זה מוצגות תגובות והמלצות תלמידים על שיעורי צרפתית - מתקדמים דרך המחשב.
תוכלו להעזר בתגובות אלו כדי למצוא מורה מתאים עבורכם ללימוד צרפתית - מתקדמים אונליין.

10
Marina
09/10/26

מורה שמתאימה את השיטה לצורך התלמיד. מאד נעימה בתור בנאדם. יודעת לזהות את הניקודות החולשה ולעבוד עליהן. ממליצה.

10
Alex
13/11/25

מורה מצוינת, שיטתית, אוהבת את השפה. אני ממליץ בחום ואני ממשיך איתה כמובן.

10
אסף
26/04/25

קיימתי עשרות שיעורים עם קלייר, אני חושב שהיא מורה מצויינת ואני ממליץ עליה מאוד. בהתחלה קצת חששתי לגבי יעילות שיעורים בזום, אבל הודות לניסיון של קלייר, התרגלתי מהר וזה מרגיש לי מאוד טבעי ונוח. קלייר אוהבת ללמד צרפתית, היא מאוד דידקטית והשיעורים מהנים, מגוונים ומעניינים. כשלומדים לדבר שפה זרה, עושים טעויות, זה חלק מתהליך הלמידה ואני שמח שמצאתי מורה שאיתה אני לא מפחד לטעות ומרגיש בנוח לתרגל וללמוד מטעויות. בזכות האופי של קלייר ושיטת הלימוד שלה, צברתי ביטחון ואני מרגיש בנוח לדבר צרפתית. קלייר הכינה מערכי שיעור עם מצגות מעולות שמאפשרות לה ללמד באופן ברור וויזואלי גם נושאי דקדוק מורכבים. הלמידה היא הדרגתית, בליווי הרבה דוגמאות ושיטות תרגול שונות (טקסטים, שירים, שאלות אמריקאיות ועוד). השיעורים מתוכננים מראש ואני חושב שקלייר יודעת להתאים את קצב ההתקדמות ואת שיטות הלימוד לאופי וליכולת של התלמיד. מלבד צרפתית, קלייר מתעניינת בהרבה תחומים ואני נהנה מאוד לשוחח איתה, אנחנו מדברים על נושאים מגוונים וכמובן על התרבות וההיסטוריה של צרפת.

10
Aric
19/05/24

מקצועי , מעניין ותכליתי

10
Yotam
20/03/23

אנחנו לומדים צרפתית עם ז'ואל כבר שנתיים ומאוד נהנים. השיעורים תמיד מעניינים, והלימוד נעשה תוך כדי שיחה בצרפתית, מה שמאוד עוזר לשפר את מיומנויות השיחה שלנו!

10
Ron
16/02/22

אל תהססו - אלזה פשוט מדהימה!!! עבדתי איתה על הצרפתית שלי ועל הדרך שיפרתי גם את האנגלית בלי להתכוון. אהבתה לשפות וללימוד ניכרת מאוד. תענוג גדול :) תודה לך

10
איריס
24/03/21

דיאנה מורה מצויינת יודעת הרבה שפות, עשירה בידע ותרבות. דיאנה מתאימה את עצמה לצרכים של התלמיד ומליאת עניין ונתינה. מורה מקסימה.

10
Ossie
08/12/19

דורין מקצועית, נעימה, סמפטית, אינטליגנטית, מדייקת בזמנים. שיטתית. התאימה את השיעור לתחומי עניין שלי. מתמצת בכל הקשור לפריז , צרפת ותרבות צרפת. תמיד קיבלתי מענה מהיר לכל שאלה גם לא במסגרת השיעור. למדתי אתה שנה...פעם בשבוע. מאוד ממליצה