-
שיעור דרך המחשב
אוניברסיטה - האוניברסיטה העברית
בת 35
”מפתחת Fullstack עם ניסיון מעשי בתעשייה, עוזרת לתלמידים, סטודנטים ומתכנתים בתחילת הדרך“
אני מפתחת Fullstack עם ניסיון מעשי בתעשייה, ומציעה שיעורים פרטיים בתכנות בקצב שלכם ובהתאם לרמתכם.
אני מתמחה בפיתוח ווב, ומתאימה את השיעורים לרמה ולקצב האישי של כל תלמיד ותלמידה.
בשיעורים אני עוזרת בשיעורי בית, תרגילים ועד הכנה לראיונות עבודה במידת הצורך.
המטרה שלי היא לא רק שתדעו לכתוב קוד — אלא שתבינו מה אתם עושים ולמה.
₪
200
לשעה
-
₪150
לשעה
8
שיעורים שנקבעו
שיעור דרך המחשב
אוניברסיטה - האוניברסיטה הפתוחה
בן 33
”מורה פרטי מנוסה, מרצה לשעבר בHackerU, ומתכנת בכיר בסטארטאפ, בעל ניסיון של כ14 שנים בתכנות. מעוניין להעביר שיעורים פרטיים“
היי! אני עומר, אני בוגר 8200, כיום עובד כמתכנת בכיר בחברת סטארטאפ, בעל ניסיון הוראה, מרצה לשעבר בHackerU בעל ניסיון של כ-14 שנים בתכנות, מעוניין להעביר שיעורים פרטיים ולסייע בבניית פרוייקטים לתלמידים וסטודנטים למקצועות התכנות ומבני נתונים.
השיעורים מועברים בZoom, בסוף השיעור תשלח הקלטה של השיעור ותרגילי בית במידת הצורך.
₪
150
לשעה
-
₪150
לשעה
4
שיעורים שנקבעו
שיעור דרך המחשב
אוניברסיטה - האוניברסיטה הפתוחה
בן 25
”מפתח תוכנה ביחידה טכנולוגית, בוגר קורס תכנות בהצטיינות בבסמ"ח. תואר ראשון ושני במדעי המחשב מהאוניברסיטה הפתוחה בהצטיינות“
מתעסק ביומיום בפיתוח תוכנה, מגוון טכנולוגיות ושפות. בשיעורים נלמד את הבסיס ואת כל הכלים הדרושים לפתרון הבעיות בעצמכם, בנוסף לכך אהיה זמין עבורכם בתהליך הלמידה עצמית והתרגול. מלמד את הגישה להתמודדות אתגרים בתחום הנלמד, סבלני ואכפתי ובעל ניסיון בהדרכה של מעל 10 שנים.
₪
150
לשעה
-
₪150
לשעה
1
שיעורים שנקבעו
שיעור דרך המחשב
מכללה - אורט בראודה כרמיאל
בן 23
”סטודנט שנה ג' לתואר בהנדסת תוכנה. אני עובד כמתכנת וגם עוזר לתלמידי בית ספר וסטודנטים בלימודיהם. עם עשרות סטודנטים מרוצים“
השיעור מועבר אך ורק אונליין, יש מחירים ותכניות משתלמות. כל תלמיד מקבל יחס אישי עם סברים מפורטים לכל דבר.
₪
150
לשעה
-
שיעור דרך המחשב
מכללה - האקדמית תל אביב - יפו
בן 45
”בוגר מדעי המחשב מהאקדמית תל אביב–יפו, עם 20 שנות ניסיון בתכנות — מלמד בסבלנות ובגובה העיניים“
בוגר מדעי המחשב ומתכנת עם 20 שנות ניסיון. מלמד בסבלנות, בהתאמה אישית ובדגש על הבנה עמוקה, חיזוק הביטחון והיכולת לפתור בעיות לבד.
₪
180
לשעה
-
₪100
לשעה
5
שיעורים שנקבעו
שיעור דרך המחשב
מכללה - סמי שמעון
בן 27
”בוגר תואר במדעי המחשב שמאמין שלמידה טובה מתחילה בהבנה, סבלנות וקצב שמתאים לתלמיד.“
אני בוגר תואר במדעי המחשב, עם ניסיון בהדרכת ילדים בכיתות ה׳–ו׳ בלימודי מחשבים ותכנות. במסגרת ההדרכה עבדתי עם תלמידים ברמות שונות, למדתי לזהות פערים בהבנה, ולהתאים את ההסבר לקצב ולסגנון של כל תלמיד.
מבנה השיעור שלי ברור ומסודר: נתחיל בבדיקה קצרה של הידע הקיים והקשיים של התלמיד, נמשיך בהסבר תיאורטי פשוט ואינטואיטיבי, ולאחר מכן נעבור לדוגמאות ותרגול משותף. בסוף השיעור אני מקפיד לוודא שהנושא מובן, עונה על שאלות, ולעיתים נותן תרגול קצר להמשך חיזוק.
הגישה שלי ללמידה מבוססת על סבלנות, הקשבה ובניית ביטחון. אני מאמין שהבנה אמיתית מגיעה כשמרגישים בנוח לשאול שאלות ולטעות. המטרה שלי היא לא רק לעזור להצליח במבחן או בשיעורי הבית, אלא לפתח חשיבה עצמאית ותחושת מסוגלות לאורך זמן.
₪
100
לשעה
-
₪180
לשעה
3
שיעורים שנקבעו
שיעור דרך המחשב
מכללה - המכללה למנהל
בת 32
”הייטקיסטית פרילנסרית, בוגרת מדעי המחשב, מנוסה במגוון תחומים, פה לעזור לכם לממש פרויקטים ואתגרים“
ניסיון של 10 שנים בתעשייה, פיתוח במגוון שפות, בניית והכשרת צוותים, ניהול, תכנון ומימוש פרוייקטים.
בין אם אתם סטודנטים שצריכים עזרה עם הפרויקטי גמר שלכם, עבודות סמינריון, או אם הלכתם לאיבוד עם החומר וצריכים חיזוק, או אנשים שמעוניינים ללמוד לפתח כלים בעצמכם שישדרגו לכם את היומיום, תפנו ונראה איך אפשר לעזור :)
₪
180
לשעה
-
₪200
לשעה
30
שיעורים שנקבעו
שיעור דרך המחשב
בת 53
”אצלי כל אחד יכול! לומדים בכייף ובקצב אישי“
אני מאמינה שכל מי שרוצה ללמוד, יכול להצליח ומציעה שיעורים מותאמים לתלמיד, ליכולות וקצב שלו. והכי חשוב ללמוד בכייף
₪
200
לשעה
-
₪200
לשעה
139
שיעורים שנקבעו
שיעור דרך המחשב
אוניברסיטה - האוניברסיטה הפתוחה
”מרצה במכללות, מנוסה מאד. מעבירה את הנושאים באופן פשוט ומעניין. מלמדת תכנות מהבסיס ללא צורך בידע מוקדם.“
מבנה השיעור והתוכן מותאם לצרכי התלמיד. שנים של ניסיון בפיתוח מערכות ובהדרכה במוסדות לימוד אקדמיים. בעלת ידע רב, סבלנות רבה ויכולת להסביר בפשטות נושאים מורכבים מעולם התכנות.
שיעורי תכנות ברמה בסיסית או מתקדמת, בדיקות אוטומטיות לבודקי תכנה.
₪
200
לשעה
-
₪150
לשעה
11
שיעורים שנקבעו
שיעור דרך המחשב
אוניברסיטה - הטכניון
בן 32
”סטודנט לתואר שני בטכניון
מורה למקצועות מדעי המחשב ומתמטיקה“
היי :)
אני שון, סטודנט לתואר שני בטכניון
מורה למקצועות מדעי המחשב ומתמטיקה
₪
150
לשעה
-
₪120
לשעה
134
שיעורים שנקבעו
שיעור דרך המחשב
אוניברסיטה - האוניברסיטה העברית
בן 37
”מתכנת ומהנדס תוכנה עם נסיון רחב בפיתוח ובתשתיות תוכנה של 5 שנים“
מנוסה ומקצועי לתכנות ולמדעי המחשב, עם ידע נרחב ויכולת הוראה מותאמת אישית. מספק עזרה לתלמידים בכל הרמות, כולל לימוד חומרי הקורס, פתרון תרגילים, והדרכה בביצוע פרויקטים ועבודות.
מתאפיין בסבלנות רבה, גישה חיובית, והתמקדות בהבנה מעמיקה של החומר תוך התאמת ההסברים לקצב ולצרכים של כל תלמיד. מציע ליווי אישי שיסייע לשפר את ההישגים ולהצליח בלימודים.
תחומי התמחות כוללים:
תכנות בשפות כגון C Python, Java, C++ C# ועוד
מבני נתונים ואלגוריתמים
פיתוח פרויקטים מעשיים
הכנה לבגרויות, למבחנים אקדמיים ולראיונות עבודה בתחום
ניתן לתאם שיעורים אונליין או פרונטליים בהתאם לצורך.
₪
120
לשעה
המלצות אחרונות בנושא לימוד בדיקות תוכנה אונליין
פצצה!!
מורה סבלני, מסביר טוב, עזר לי להבין בכמה דקות, דברים שלא הצלחתי להבין כשישבתי עליהם שעות ממליצה למי שרוצה!
מסבירה באופן ברור עם המון סבלנות, ממליצה בחום!
יוג'ן הוא בעל סבלנות, למקצועיות וידע עשיר. בסיום כל שיעור אני יוצא עם הרגשת סיפוק וידע חדש, נושאים חדשים ונענה לכל שאלה. כמו כן יוג'ין הכין אותי למבחן סוף השנה בצורה יוצאת מהכלל, הייתי מוכן וכמובן הציון בהתאם.... 100! תודה רבה יוג'ין על ההכנה ,על העזרה ועל שלא התייאשת ממני, היום אני מסיים בזכותך!