תגובות אחרונות בנושא לימוד צ'לו

בדף זה מוצגות תגובות והמלצות תלמידים על שיעורי צ'לו.
תוכלו להעזר בתגובות אלו כדי למצוא מורה מתאים עבורכם ללימוד צ'לו.

10
Itai
13/02/2026

מורה נפלאה, ומעבר. יש לה רגישות וסבלנות אין סופית מחד, ודקדקנות והקפדה מאידך, שעוזרים לי גם להשתפר וגם להינות מהתהליך. מומלצת בחום!

10
Sharon
10/01/2018

סיוון היא מורה נדירה. היא מקסימה ,חכמה וסבלנית. היא מלמדת את הבן שלי כבר שנתיים וחצי והוא מאוד נהנה מהשיעורים איתה ומתקדם יפה מאוד. בקיצור, זכינו :)

10
שירה
31/12/2017

אני לומדת אצל תמי מזה שנתיים, נהנית בכל פעם מחדש מהדיוק, הרצינות, המוסיקליות וההקפדה עד הפרט האחרון. מרגישה את ההתקדמות משיעור לשיעור ואת ההכוונה להמשך עבודה מדויקת גם בבית. ממליצה בחום!

10
קרן
27/10/2017

לכל המעוניין, אני ממליצה בחום!! אדל מורה מדהימה, קשובה, חייכנית וסבלנית. להקשיב לתלמידה שמעולם לא נגעה בכלי נגינה, מנגנת על צ'לו ומנסה להוציא ממנו צלילים ולהמשיך לחייך זו משימה לא פשוטה! ואדל... עם אהבתה למוסיקה עשתה זאת בחינניות ועדינות. אדל, תודה רבה !

10
טל
12/08/2017

החלטתי לנגן בצ'לו בגיל מבוגר. ידעתי שזה יהיה אתגר ויהיה קשה יותר לתפוס תווים וטכניקה. דרך חברים הגעתי לפולינה שטיפלה בי במסירות אין קץ. היא הכינה מערך שיעורים מיוחד בשבילי ובשביל הקשיים שהיו לי, ליוותה אותי והיתה קשובה לכל שיגעון שהיה לי. למשל אם היה קטע שהייתי מבקשת ללמוד היא היתה מכינה אותו ומתאימה אותו לרמתי. אבל בעיקר, השיעורים היו כיף גדול. ממליצה באהבה על פולינה לכל מי ששואף לנגן, בכל גיל.