מורה פרטי בן רייביץ

מורה בן רייביץ

מורה מנוסה לפסנתר וגיטרה. השכלה בארץ ובארה"ב. הופעתי לצד שלמה גרוניך, ירמי קפלן, רוני דלומי...

בן 37. מתל אביב -יפו. בית ספר - בית ספר בחו"ל.
10.0
18 מדרגים
77
שיעורים  שהוזמנו
 
₪200 לשעה בבית התלמיד
₪180 לשעה בבית המורה
₪180-200

קצת עליי

רוצה לנגן יצירות קלאסיות, שירים אהובים או לאלתר? נעים מאוד! אני בן, מורה לפסנתר וכל מה שקשור במוזיקה. בשנים האחרונות יש לי את העונג ללמד תלמידים מכל הגילאים והרמות ולעבור איתם תהליך מדהים של פיתוח היכולות המוזיקליות. אני מאמין שהבסיס להתקדמות הוא מוטיבציה, לכן אני מנסה להבין מה התלמידים אוהבים וללכת בעקבותיהם. השיעורים מתקיימים בתל-אביב, אצלי או אצלך, באווירה קלילה ונעימה, והמידע מועבר בצורה נגישה, יסודית ומותאמת אישית. מוזמן/ת ליצור קשר ולתאם שיעור נסיון! קצת עלי: בן 36, מנגן מילדות. למדתי ג'אז באוניברסיטת William Paterson שבניו-ג'רזי. בוגר תכנית 'מוזיקאי מצטיין' בצה"ל. עוסק בהוראה, הופעות והפקה מוזקלית.

1 בוחרים מועד פנוי
2 ממלאים את פרטי השיעור
3 מתחילים ללמוד

ערי לימוד

חוות דעת

10.0
18 מדרגים
10
18
9
0
8
0
7
0
6
0
5
0
4 >
0

10
שירה
17/03/2025
מוסיקה - פסנתר , פרונטלי

קיבלתי במתנה שיעור ראשון והיה מעולה. המורה היה מצוין ונהניתי מאוד והמשכתי לשיעורים נוספים מעבר למתנה :) ממליצה מאוד!

10
יעל
16/02/2025
מוסיקה - פסנתר , פרונטלי

מורה מקסים! מלמד נהדר, מקצועי ותמיד מגיע בזמן. מאוד מאוד מרוצים

10
Adam
12/12/2024

המורה הכי טוב שאפשר לקוות לו. כל כולו מוסיקה. מסביר מתוך הבנה הכי עמוקה ואהבה הכי כנה שיש לדבר. בן הוא השראה, מנטור, ספר תאוריה וגאון. ממליץ בחום.

10
קרן
10/12/2024

בן הוא מורה מקצועי ואיכותי ומעבר לזה הוא אדם נפלא ומקסים. השיעורים איתו עזרו לילד שלי להתקדם מאד מהר. הכימיה עם בן היתה מיידית. הוא שנון וקליל והשיעורים עוברים בכיף.

10
shon61
09/12/2024

מורה מקצוען , דייקן, מאתגר ומעודד כשקשה, קשוב לצרכים של התלמיד ומתאים את השיעור בהתאם ליכולות של כל אחד ואחד ועם זאת לא מוותר ומעודד את התלמיד להמשיך לנסות עוד ועוד עד שאתה מצליח

10
סמדר
09/12/2024
מוסיקה - גיטרה קלאסית , פרונטלי

מורה נהדר,מקצועי,מסור,אנרגיות גבוהות ממליצה מכל הלב

10
סמדר
09/12/2024
מוסיקה - גיטרה קלאסית , פרונטלי

מורה נהדר,מקצועי,מסור,אנרגיות גבוהות ממליצה מכל הלב

10
Izo
21/11/2024
מוסיקה - פסנתר , פרונטלי

בן מורה מעולה ובן אדם נעים מאוד, מלמד מספיק רקע במוזיקה אבל גם לא יותר מדי, מתאים את עצמו אליך ויחד לומדים לנגן שירים אהובים :) כיף גדול!

10
ויקי
10/11/2024
מוסיקה - פסנתר , פרונטלי

מורה מצוין. סובלני, קשוב, העביר את השיעור בצורה מעניינת וברורה לבן שלי. ממליצה ביותר:)

10
Shira
26/08/2024

בן מורה מדהים, רגיש ומוכשר אש! מלמד את כלל הסגנונות בצורה חוויתית, נעימה ומשחררת. תמיד כיף להגיע לשיעורים! זכייה אמיתית!