-
שיעור דרך המחשב
בן 25
”היי! שמי מעין - חצוצרן, מוזיקאי ואיש סאונד, בוגר תזמורת צה׳׳ל והקורס לאומנות הסאונד באולפני פלוטו.
בואו נלמד ונהנה ביחד!“
השיעורים איתי מותאמים באופן אישי לכל תלמיד ותלמיד, לפי גיל התלמיד, רצונו ותחומי העניין שלו. בעיניי - כל אחד יכול ללמוד ולהנות מכל תחומי העניין שיש למוזיקה להציע!
₪
120
לשעה
-
₪150
לשעה
13
שיעורים שנקבעו
שיעור דרך המחשב
בן 29
”מורה לבס, תאוריה והפקה.
שיעורים כיפים ומרעננים-jazz,rock,metal,electronic
,מוסיקה ישראלית ומוסיקה נסיונית.
לכל הגילאים.“
בשיעורים אלמד שירים, נגינה בפועל, טכניקה, תיאוריה מוסיקלית ונגינה בהרכב ועל במה.
מלמד גם הפקה בתוכנת אבלטון.
אצלי בסטודיו או בבית התלמיד.
מוסיקה זה כיףףף
מנגן\מפיק בהרכבים:
כוח וידאו
חצץ
תפטיר
האקסיות
ששמוליקראוט
אימת הנמיה
זרגהרג
הניו אורלינס קאמלז
₪
150
לשעה
-
₪120
לשעה
5
שיעורים שנקבעו
שיעור דרך המחשב
בן 23
”מורה לאנגלית ומפיק מוזיקלי – לימוד ברור, יצירתי ומותאם אישית, בשילוב חוויה והבנה אמיתית.“
מורה לאנגלית ומפיק מוזיקה עם ניסיון בהוראה אישית. מלמד אנגלית בצורה ברורה ופשוטה – דיבור, קריאה, כתיבה והבנת החומר בלי לחץ. בנוסף, מלמד הפקת מוזיקה בצורה מעשית: עבודה עם תוכנות, סאונד, ביטים, הקלטה ויצירה מהיסוד. מתאים את השיעורים לרמה, לקצב ולמטרות של כל תלמיד, באווירה נעימה ומקדמת.
₪
120
לשעה
-
₪250
לשעה
2
שיעורים שנקבעו
שיעור דרך המחשב
בת 71
”איך להתפרנס מאמנות- כלים תודעתיים ועסקיים“
מלמדת אמנים, מוסיקאים,שחקנים ציירים איך להפוך את הכישרון למקצוע. מה חוסם אותנו, ואיך אפשר להשיג את המטרות שלנו. מלמדת ברימון ובשנקר. מחברת הספר "איך להתפרנס מאמנות"
₪
250
לשעה
המלצות אחרונות בנושא לימוד עוד אונליין
מורה מעולה ?
מקצוען ותותח , כושר הסברה גבוה , בעל סבלנות , וממש כיף ונעים ללמוד איתו, בכל שיעור הרגשתי שאני מתקדם מאד...
חיים מורה מספר 1 בארץ הילד שלי נהנה איתו מכל רגע ולמד כל כך טוב לנגן חיים אתה אלוף אנחנו אוהבים אותך מלא
נהנתי מכל השיעורים עם יוגב, למדתי והשכלתי. הוא סבלני ובעל קשב חניכה מדהים! ממליץ בלב שלם.
גיא הוא בעל ידע רחב בהמון נושאים בתחום המוסיקה כגון: תאוריה, פיתוח שמיעה, פיתוח קול וכדומה.. הוא מקפיד על בניית תוכנית לימודים מסודרת ומותאמת לצרכים האישיים שלי, ותמיד מלמד את החומר בדרך מקצועית, ברורה וסבלנית. חוץ מהיותו מורה נפלא הוא בן אדם נפלא, אני אישית מתמודדת עם פחד במה וחרדת מבחנים ויודעת שתמיד יש לי למי לפנות אם אני צריכה אוזן קשת, גיא תמיד שם להקשיב ולייעץ לי איך להתמודד עם הפחדים שלי. לסיכום אני ממליצה בחום ומכל הלב!
מסבירה בכיף את החומר