-
₪160
לשעה
20
שיעורים שנקבעו
שיעור דרך המחשב
מכללה - הקריה האקדמית אונו
”מוסיקאית, מתופפת ובעלת תואר ראשון במוסיקה, מורה מנוסה לתופים , תאוריה מוסיקלית ויצירת פלייבקים.“
מוסיקאית יוצרת ומתופפת פעילה מעל 15 שנה, מופיעה ומנגנת עם הרכבים שונים בארץ ובחו"ל.
בוגרת תואר ראשון בהצטיינות , במוסיקה רב תחומית - B.Mus, בעלת ניסיון של 6 שנים בהוראה מוסיקלית פרטנית וקבוצתית.
מעבירה שיעורים פרטיים בתופים וכלי הקשה למתחילים/למתקדמים בהתאמה אישית - קריאת תווים , סיגנונות ,טכניקה, אילתור, דינמיקה ,עבודה עם קליק ועוד..
בנוסף אני מעבירה מכינות מקדימות ללימודי תואר ראשון במוסיקה , שיעורי תאוריה ופיתוח שמיעה מוסיקלית מול מקלדת ,וכן שיעורי תוכנה והפקה avid protools - לכל היוצרים שרוצים ליצור דרך המחשב בבית - לימוד התוכנה ויצירת פלייבקים באולפן הביתי.
-
₪150
לשעה
2
שיעורים שנקבעו
שיעור דרך המחשב
מכללה - סמינר הקיבוצים
בן 38
”שמי רועי, נגן כלי הקשה ומורה לתופי מסגרת: בעיקר דאף, דרבוקה וקחון. בוגר המרכז למוזיקה מן המזרח, ותלמיד של מורים נחשבים“
שמי רועי, נגן כלי הקשה ומורה לתופי מסגרת: בעיקר דאף, דרבוקה וקחון. בוגר המרכז למוזיקה מן המזרח, ותלמיד של מורים נחשבים בארץ. השיעורים נעשים בהתאמה אישית לכל תלמיד\ה, אני מוצא יחד עם התלמיד את הדרכים בהן יוכל להנות מהתרגול והפנמת הקצב והטכניקות השונות. עולם הקצב שאני מלמד מושפע מהריתמיקה הערבית, הטורקית וההודית. על אף שהכלים מסורתיים, אנו נתנסה בשלב אותם במגוון סגנונות שונים ממוזיקה ערבית מסורתית, רוק, אמביינט ובעיקר נעבוד על פיתוח הפעמה הפנימית ועל חופש ריתמי מוזיקלי.
https://www.youtube.com/watch?v=26kHTJPJtcQ&t=1s
-
₪90
לשעה
24
שיעורים שנקבעו
שיעור דרך המחשב
בן 26
”תואר ראשון בהצטיינות עם מלגה מלאה במכללת Berklee.
מלמד באולפן הקלטות מאובזר ומתחייב על חווית לימוד יוצאת דופן.“
*המחיר בהתאם למשך השיעור*
מעבר לכיף ולמוזיקליות שבזה, תיפוף זה צורת התבטאות ושפה בפני עצמה. למידת תופים נכונה מרחיבה אופקים ומעניקה לתלמיד כלים יוצאי דופן כמו שיפור הקשב והריכוז, חיזוק הויסות הרגשי, היכולות המוטוריות והקואורדינציה, טכניקות רבות ללמידה עצמית וכו׳.
אני בוגר מכללת Berklee College of Music, תזמורת צה״ל, הקונסרבטוריון הישראלי למוסיקה, ויש לי ניסיון רב בהוראה, נגינה, יצירה, הפקה וכל מה שמסביב :)
לאחר חקר מעמיק של התחום, פיתחתי שיטת לימוד ייחודית, המבוססת על רגש ותקשורת לכל אורך השיעור, עם דגש על הנאה ומוטיבציה.
מטרתי היא להעביר את הידע אותו רכשתי, וליצור דור חדש של אמנים, מוזיקאים, יוצרים, ולקדם את התרבות הישראלית תוך שילוב הערכים בהם אני מאמין.
-
₪140
לשעה
1
שיעורים שנקבעו
שיעור דרך המחשב
אחר - מוסד אקדמי אחר בארץ
בן 36
”ניגן בכל העולם עם ההרכב המצליח Garden City Movement. פיתח מטודה ייחודית בהשראת חוכמת הקצב ההודי,המקנה שפה ריטמית מדהימה!“
מורה יחדיני וקבוצתי בעל נסיון רב בהוראה, מלמד למעלה מחמש עשרה שנה.
הכשיר תלמידים שהפכו למורים מן המניין.
נגן בעל נסיון בימתי נרחב ניגן בהרכבים רבים כגון: Garden City Movement,Isadora,Kitzu.
הופיע בכל העולם באירופה אסיה וארצות הברית וניגן בפסטיבלי מוסיקה מהמובילים בעולם כגון: Glastonbury(אנגליה),Pukklepop ,(ספרד),Primavera(בלגיה)
השכלה-
למד אצל גדולי המורים בארץ ובעולם : סאם וידר, רוני הולן, איתן איצקוביץ ומארק מושייב.
בוגר האקדמיה למוסיקה בירושלים,מחלקה רב תחומית יצירה JAZZ.
פיתח מטודה ייחודית בהשראת המוסיקה וחוכמת הקצב ההודית ,המקנה לתלמיד שפה ריטמית המאפשרת אילתור ויצירת מקצבים בקלות!
בעל ידע נרחב במקצבים :מאמריקה הלטינית, מערב אפריקה, הודו,מרוקו,פרס, בלקן.
לכולם יש פוטנצייל !
-
₪150
לשעה
1
שיעורים שנקבעו
שיעור דרך המחשב
אחר - מוסד אקדמי אחר בארץ
בן 34
”מורה לתופים עם ניסיון עשיר אשר מעניק לתלמידיו יחס אישי, עם הקפדה על היסודות המוזיקליים והטכניים, ופיתוח היצירתיות.“
בעל תואר ראשון בהצטיינות מטעם האקדמיה למוזיקה ומחול בירושלים.
בוגר תזמורת צה"ל וכמו כן זוכה מלגת קרן התרבות אמריקה ישראל בתחום הג'אז לשנת 2008.
אני מלמד מזה כ12 שנים, בעיקר בקונסרבטוריונים ובמגמות מוזיקה, שם אני גם מדריך הרכבי פופ\רוק והרכבי כלי הקשה. בנוסף להוראת התופים, אני גם מלמד נגינת כלי הקשה מלודיים-קסילופון וויברפון, ופסנתר.
מעבר להקניית כל הכלים הדרושים להצלחה, כמו למשל טכניקה, נגינה בליווי מוזיקה, אלתור, קריאת תווים-אני מתאים את עצמי לתלמיד מבחינת תחומי העניין שלו.
אני מוזיקאי פעיל אשר מנגן עם זמרים ואמנים מובילים, הפקות תיאטרון, והרכבי "אינדי" בתחום הג'אז, רוק, ומוסיקת עולם.
אני גם מלחין ומעבד-יצרתי את הפרוייקט "בנוף השירים" שכולו לחנים שלי לשירי נתן יונתן.