-
המלצת האתר
₪350
לשעה
3571
שיעורים שנקבעו
שיעור דרך המחשב
אוניברסיטה - האוניברסיטה העברית
”מרצה מצטיין,תואר שני במדעי המחשב. עוזר להצטיין בתואר,בגרות,הנדסאים,מחוננים,פסיכומטרי,פסיכוטכני,מיונים לצבא.
נותן חשבונית“
מרצה מצטיין למדעי המחשב באוניברסיטה.
תעודות והמלצות - חפשו בגוגל ובגוגל תמונות.
בעל ניסיון רב כמהנדס תוכנה בכיר בחברת סיסקו הבינלאומית.
עזרתי למאות תלמידים להצטיין במבחני הבגרות, הנדסאים (מוסמך מטעם מה"ט), בהכנה לראיון עבודה. בהכנה לפסיכומטרי, פסיכוטכני, הכנה לצו ראשון ולמיונים לצבא.
בונה אתרי אינטרנט, מערכות ואפליקציות לעסקים גם בשילוב אלקטרוניקה, בונה משחקים וסימולטורים בדו-מימד ותלת מימד.
נותן חשבונית.
₪
350
לשעה
-
המלצת האתר
₪230
לשעה
1185
שיעורים שנקבעו
שיעור דרך המחשב
אוניברסיטה - הטכניון
בן 49
”בוגר הטכניון בהצטיינות, בעל תעודת הוראה, והכי חשוב, בעל אמפתיה וסבלנות.“
עם תואר ראשון בהצטיינות במדעי המחשב בטכניון
וכן עם תעודת הוראה במחשבים ובמתמטיקה.
מביא איתי סבלנות, אמפתיה ויכולת להסביר.
ניסיון בעבודה דרך קרן קרב כמורה למחשבים.
ניסיון רב בעבודה עם סטודנטים ועם תיכוניסטים.
ניסיון רב בתכנות: בחברת צ'ק פוינט, בבניית ובתכנות אתרים כעצמאי ועוד.
מבקש לקבוע/להזמין שיעורים דרך האתר 5 ימים ומעלה ממועד הבקשה. בתודה מראש!
₪
230
לשעה
-
₪150
לשעה
8
שיעורים שנקבעו
שיעור דרך המחשב
אוניברסיטה - האוניברסיטה הפתוחה
בן 33
”מורה פרטי מנוסה, מרצה לשעבר בHackerU, ומתכנת בכיר בסטארטאפ, בעל ניסיון של כ14 שנים בתכנות. מעוניין להעביר שיעורים פרטיים“
היי! אני עומר, אני בוגר 8200, כיום עובד כמתכנת בכיר בחברת סטארטאפ, בעל ניסיון הוראה, מרצה לשעבר בHackerU בעל ניסיון של כ-14 שנים בתכנות, מעוניין להעביר שיעורים פרטיים ולסייע בבניית פרוייקטים לתלמידים וסטודנטים למקצועות התכנות ומבני נתונים.
השיעורים מועברים בZoom, בסוף השיעור תשלח הקלטה של השיעור ותרגילי בית במידת הצורך.
₪
150
לשעה
-
₪195
לשעה
1371
שיעורים שנקבעו
שיעור דרך המחשב
אוניברסיטה - האוניברסיטה הפתוחה
בן 30
”"אין דבר העומד בפני הרצון"- מתכנת בסטארטאפ ,ניסיון רב בשיעורים פרטיים ועבודה עם בני נוער.
מכין למבחנים ומסייע בפרויקטים.“
בעולם המדעי המחשב, וגם בבנייה של פצצת אטום, יש דבר אחד שחשוב מעל הכל - היכולת לפתח פתרונות יצירתיים ולהבין את התהליכים המתרחשים מאחורי הקוד והאלגוריתמים.
---
במדעי המחשב, כמו בכל נושא אחר, חשוב לפתח את היכולת לנתח את הבעיות ולבנות פתרונות. זה 'הקילומטראז' /הניסיון שאנחנו נצבור ביחד.
---
בשיעורים שלי, אני מלמד בשיטה ייחודית שמתמקדת בהבנה עמוקה של העקרונות הבסיסיים,ולאחר מכן פתירה של תרגילים ,ע"י חילוק הבעיה למשימות קטנות, כדי להגיע לפתרון.
---
התלמידים שלי מקבלים יחס אישי וסבלני ולמענה ועזרה גם מחוץ לשעות השיעורים, ללא תשלום.
מלמד בגובה העיניים.
מאמין שאם יש רצון מצד התלמיד השמיים הם הגבול!
---
מלמד גם:
java
type-script
java-script
אנגולר
#C
מדעי המחשב
html
css
dot.net
aspx
בניית אתרים
₪
195
לשעה
-
₪200
לשעה
30
שיעורים שנקבעו
שיעור דרך המחשב
בת 53
”אצלי כל אחד יכול! לומדים בכייף ובקצב אישי“
אני מאמינה שכל מי שרוצה ללמוד, יכול להצליח ומציעה שיעורים מותאמים לתלמיד, ליכולות וקצב שלו. והכי חשוב ללמוד בכייף
₪
200
לשעה
-
₪250
לשעה
60
שיעורים שנקבעו
שיעור דרך המחשב
בן 22
”לימודי סייבר ומחשבים למלש״בים ותלמידי תיכון, מכין למיוני סייבר ומחשבים בצבא, לבגרויות וראיונות עבודה בתעשיית ההייטק.“
מלמד מלש״בים למיוני צה״ל למסלולים של יחידות טכנולוגיות מובחרות, ביניהן 8200 ו-81, לראיונות עבודה בתעשיית ההייטק, כבר בגיל תיכון, ותלמידים לבגרויות ולפרוייקטים במגמות מדעי המחשב והנדסת נתונים.
עובד בתעשיית ההייטק מגיל 17, מתמחה בתחום האבטחת סייבר, במקצועות המחקר חולשות, מחקר ופיתוח (מו״פ), וב-Penetration Testing. בקיא במגוון שפות, בין היתר: PHP, Python, C, C++, C#, Java, Javascript, Assembly.
בעל יכולת לימוד שבה אני מתאים את הנושא לרמה של התלמיד, כך שיפיק את החומר בצורה המיטבית ביותר, ובנוסף לכך מלמד איך ללמוד נושאים לבד - מטכניקות פרקטיות ללמידה עצמאית, למקורות מידע מהם ניתן ללמוד לבד.
₪
250
לשעה
-
₪150
לשעה
3
שיעורים שנקבעו
שיעור דרך המחשב
אוניברסיטה - הטכניון
בן 32
”מהנדס תוכנה שמפשט כל נושא מסובך – מתמטיקה, מדעי המחשב או קוד – עד שאתה אומר “זה היה כזה פשוט כל הזמן?”“
אני מהנדס תוכנה עם ניסיון של כמה שנים גם בתעשייה וגם בהוראה. בשיעורים שלי אני שם דגש על הבנה אמיתית — לא רק לעבור על החומר, אלא להבין את ההיגיון שמאחוריו. אנחנו עובדים יחד על פתרון בעיות, תרגול ממוקד, ודוגמאות מהחיים האמיתיים, כדי שהלמידה תהיה גם מעניינת וגם שימושית. השיעורים מתנהלים באווירה נינוחה וסבלנית, עם התאמה לקצב ולצורך של כל תלמיד. מלמד מתמטיקה, מדעי המחשב ותכנות בכל הרמות.
₪
150
לשעה
-
₪180
לשעה
1
שיעורים שנקבעו
שיעור דרך המחשב
מכללה - האקדמית תל אביב - יפו
בן 55
”אוהב אנשים ומחשבים (בסדר הזה:)“
הכנה לבגרות , יסודות וכל מה שאתם צריכים בתחום מדעי המחשב
₪
180
לשעה
המלצות אחרונות בנושא לימוד PHP אונליין
איתי היה מאוד סובלני למדתי לבנות אתר מאפס ולעלות לשרת, עזר לי גם בעבודה שהייתי צריכה להגיש תודה רבה!
.
המורה מציג ידע מעמיק ומומחיות גבוהה בנושאים הנלמדים - PHP, SQL, Python ו-DBA. הוא מסביר בצורה ברורה ומעשיר את ההסברים בדוגמאות רלוונטיות. המורה עונה לשאלות התלמידים בסבלנות ומעודד חשיבה עצמאית. הוא מתאים את שיעוריו לרמות השונות של התלמידים ותורם להתפתחותם והצלחתם. גישתו חמה ותומכת. ההוראה של המורה מסייעת לתלמידים לפתח מיומנויות ולצמוח.
עוזר מאוד ומכין לבגרות
מורה מעולה, עם הרבה ידע בתכנות. מסביר בצורה ברורה חומר חדש עם הרבה סבלנות, ומקנה הרגלי עבודה טובים ומסודרים. בקיא מאוד בחומר ובהרבה שפות שונות, אפילו מסוגל ללמד שפות שאינו מכיר. השיעור תמיד מתחיל בזמן והוא מארגן את השיעור בצורה יעילה. תמיד אופטימי, ומרגיע שכל בעיה ניתנת לפתרון, גם כשהתלמיד כבר מרגיש מיואש! ממליצה בחום!