-
₪200
לשעה
99
שיעורים שנקבעו
שיעור דרך המחשב
אוניברסיטה - תל אביב
בת 38
”סטטיסטיקה בצורה מקצועית, ברורה ואפילו כיפית:) רופאה, פסיכולוגית וסטטיסטיקאית עם 16 שנות ניסיון.“
סטטיסטיקה נתפסת אצל רבים כמפחידה ומלחיצה – והמטרה שלי היא להפוך את החוויה לנעימה, ברורה ואפילו כיפית.
אני מלמדת בגישה סבלנית ונגישה, ומעודדת שאלות גם מחוץ לשיעור.
עובדת שנים רבות בעיקר דרך המלצות אישיות וליווי מתמשך.
רופאה, פסיכולוגית וסטטיסטיקאית עם ניסיון אקדמי רב ופרסומים מדעיים רבים.
מציעה שיעורי סטטיסטיקה עם הכנה למבחנים וליווי אישי, ניתוחים סטטיסטיים בR וspss, תכנון וכתיבת מחקרים מדעיים, ליווי בכל שלבי המחקר.
מתלבטים אם זה מתאים? אפשר לפנות בשמחה בהודעה בוואטסאפ להתייעצות לפני קביעת שיעור או עבודה.
*לעבודות וניתוחים סטטיסטיים – תמחור נפרד בהתאם להיקף העבודה.
₪
200
לשעה
-
₪180
לשעה
737
שיעורים שנקבעו
שיעור דרך המחשב
אוניברסיטה - בן גוריון
בן 32
”דוקטורנט ומדריך במגשימים AI, מתמחה בלמידה חישובית, ניתוח נתונים וסטטיסטיקה, מלווה סטודנטים ופרויקטים בתעשייה ובאקדמיה“
מדען נתונים, מתמחה בלמידת מכונה וניתוח נתונים, בנוסף אני מדריך במגשימים AI
ליווי והדרכה מקצועית: מלווה פרוייקטים בתחומי ניתוח נתונים ובניית מודלי למידה חישובית. מכווין סטודנטים וקבוצות בקורסי ML, תכנות וסטטיסטיקה,
שיעורים פרטיים וקבוצתיים.
סדנאת AI וניתוח נתונים למתחילים ומתקדמים.
תמיכה מחוץ לשעות הלימוד בוואטספ.
Python | Data science | Statistics | Machine Learning | Deep learning | Reinforcement Learning
₪
180
לשעה
-
₪180
לשעה
1745
שיעורים שנקבעו
שיעור דרך המחשב
אוניברסיטה - מכון ויצמן למדע
”מסייע לסטודנטים להגיע להצלחה המקסימלית!
אפשרות לסיוע בניתוחי נתונים, ליווי כתיבת עבודות כולל סמינר ותיזה. מוזמנים באהבה.“
מזמין אותך ליצור קשר ולקבוע שיעור או ליווי בתחום שרלוונטי לך. ביחד נגיע להצלחה המקסימלית במבחן הקרוב!
₪
180
לשעה
-
₪100
לשעה
9
שיעורים שנקבעו
שיעור דרך המחשב
אוניברסיטה - חיפה
בת 26
”בוגרת אוניברסיטת חיפה - בעלת תואר Bsc. בביולוגיה ומדעי הרפואה
עם נסיון בהדרכה (5 יח"ל כימיה) ובחונכות לימודית (סטודנטים)“
אני בוגרת תואר ראשון בביולוגיה ומדעי הרפואה מאוניברסיטת חיפה, עם ניסיון בהדרכה ובליווי תלמידים במסגרות שונות. עבדתי כמתרגלת כימיה לתלמידי תיכון, חונכת לסטודנטים בפר"ח ומדריכת מעבדה באוניברסיטת חיפה, ולכן יש לי ניסיון גם בהסבר של חומר לימודי בצורה ברורה ופשוטה וגם בליווי תלמידים בהתמודדות עם חומר מאתגר.
אני מאמינה בלמידה מותאמת אישית לכל תלמיד/ה — לפי הקצב, רמת הידע והקושי הספציפי. בשיעורים שלי חשוב לי לא רק “לעבור על החומר”, אלא לוודא שיש הבנה אמיתית, סדר, ביטחון ויכולת להתמודד באופן עצמאי עם שאלות ותרגילים.
אני מסבירה בצורה סבלנית, יסודית ונעימה, עם דגש על חיזוק הבסיס, תרגול ממוקד והקניית כלים ללמידה יעילה.
אשמח לעזור לתלמידים שרוצים לחזק פערים, להתכונן למבחנים, ולבנות ביטחון והצלחה בלמידה.
₪
100
לשעה
-
₪250
לשעה
2
שיעורים שנקבעו
שיעור דרך המחשב
”מתמטיקה בתיכון וסטטיסטיקה לסטודנטים ולחוקרים- ליווי להצלחה במבחנים, בסמינריון, תזה ודוקטורט במדעי החברה, החינוך והבריאות“
פוביה מסטטיסטיקה? חרדת מספרים? תקיעות במחקר? הכל פתיר :)
נעים להכיר, אני חוקרת בעלת דוקטורט (PhD) עם מעל 20 שנות ניסיון באקדמיה ובניתוחים סטטיסטיים ואיכותניים, וכאן כדי להנגיש לכם את עולם המספרים והמחקר בגובה העיניים ובסבלנות רבה.
אני מציעה מעטפת פרימיום מותאמת אישית: פיצוח מתמטיקה לתיכון (יסודי, חט"ב ותיכון- 3 יח"ל), מעבר קליל של קורסי סטטיסטיקה ופסיכולוגיה בכל הרמות, וליווי והדרכה מקצה לקצה בכתיבת סמינריונים, תזות ודוקטורט במדעי החברה, החינוך והבריאות.
יחד נפרק תיאוריות ומספרים מאיימים לשלבים פשוטים ופרקטיים, נעלים את מפלס הלחץ ונבנה שיטות עבודה שיובילו אתכם לציונים גבוהים בביטחון מלא. ההצלחה שלכם במרחק קליק!
₪
250
לשעה
-
₪280
לשעה
51
שיעורים שנקבעו
שיעור דרך המחשב
מכללה - המרכז הבינתחומי
בן 30
”תכף פסיכולוג קליני (:
מתרגל באוניברסיטת רייכמן ובמכללה למנהל.
מלמד למתא"ם, סטטיסטיקה א'/ב', רב משתנית, SPSS,
ועוד.“
שמי גיל, בוגר תואר שני בפסיכולוגיה קלינית ברייכמן. ומצטיין רקטור ובעל ציון מתא"ם של 129
מתרגל בקורסים הבאים:
אוניברסיטת רייכמן:
- סטטסיטיקה רב משתנית
- שיטות מחקר מתקדמות (לתואר שני)
המכללה למנהל:
- סטטיסטיקה א'
- ניתוח שונות
- שיטות מחקר
*מתמחה בסטטיסטיקה למדעי החברה*
ב-4 שנים האחרונות ליוויתי מעל אלפיים (!) סטודנטים וסטודנטיות למגוון מקצועות מדעי החברה בקורסי הסטטיסטיקה השונים. אני מאמין שלכל סטודנט מגיעה הזדמנות להבין סטטיסטיקה בצורה פשוטה וברורה. המטרה שלי היא לעזור לסטודנטים להתמודד עם הפחדים מחומר שנחשב "מאיים" ולעזור להם לראות את היופי שבתחום, בדרך קלילה שמותאמת לצרכים האישיים של כל אחד. החלום שלי הוא שתתאהבו במקצוע!
₪
280
לשעה
-
₪150
לשעה
6
שיעורים שנקבעו
שיעור דרך המחשב
אוניברסיטה - בר אילן
בן 29
”עם ניסיון של מספר שנים בהוראה, אני מאמין שליווי אישי וצמוד הוא המפתח להצלחה – אני כאן כדי לצעוד איתך עד להצלחה!“
בוגר תואר ראשון במדעי המוח וביולוגיה, כיום סטודנט לרפואה.
בעל נסיון של מספר שנים בהוראה פרטנית ובקבוצות החל מחטיבת ביניים ועד רמה אקדמית.
₪
150
לשעה
-
₪250
לשעה
1
שיעורים שנקבעו
שיעור דרך המחשב
אוניברסיטה - הטכניון
בת 23
”סטודנטית לרפואה בטכניון עם תשוקה להוראה וניסיון של כמה שנים בהדרכת פסיכומטרי, מאמינה בלמידה מותאמת אישית ובאווירה חיובית“
בעלת ניסיון בהוראת פסיכומטרי, ותגבור סטודנטים למקצועות הבריאות במקצועות הרפואה בטכניון ובאוניברסיטה העברית.
אם אתם רוצים הכוונה מלאה למועד ראשון או לשיפור ציון עבר- זה המקום!
למי שמתקשה עם שיעורים קבוצתיים, רוצה קורס פסיכומטרי שמותאם לידע האישי שלו, או סתם מרגיש צורך בתגבור קצר מדי פעם, אני מציעה שיעורים פרטיים לפסיכומטרי בזום, עם דגש על התאמה אישית לצרכים שלכם, כמות הזמן עד המבחן, והנושאים הצריכים חיזוק. אני מציעה לבנות תוכנית למידה מותאמת לזמן שעומד לרשותכם, בשילוב עבודה עצמאית וחומרי לימוד מקוריים– כדי למקסם את התוצאות שלכם במבחן.
יכולה ללמד:
✨קורס פרטי מסודר
✨שיעורים לתגבור נושא ספציפי
✨תגבור לאנגלית בפסיכומטרי ולמבחני אמירם
אשמח לעזור לכם להגיע לציון שיפתח בפניכם את כל הדלתות
₪
250
לשעה
-
₪170
לשעה
39
שיעורים שנקבעו
שיעור דרך המחשב
אוניברסיטה - בר אילן
בת 27
”בעלת תואר שני במדעי המחשב וביולוגיה, עם ניסיון הוראה באקדמיה ובביה"ס. בעלת ניסיון רב שנים במתן שיעורים פרטיים“
₪
170
לשעה
המלצות אחרונות בנושא לימוד ביוסטטיסטיקה אונליין
עומר מרצה מהדר ממש, מסביר את חומר הלימוד בצורה מובנת, אישית השיטה שלו בלימוד עזרה לי מאוד בהבנה הרבה דברים שהיה לי קשה להבין אותם, צורת ההסבר שלו מובנת מאוד ואני הייתי מאוד מרוצה ממנו.
סבלנות רבה. הסברים בהירים. דרכים פשוטות לפתרון. למדתי כחודש לפני המבחן את עיקר החומר. עברתי בהצלחה את המבחן.
נדב מורה ממש טוב! הוא עזר לי וחברה שלי להבין חומר של סימסטר ב2 שיעורים. ממליצה מאוד.הוא מלמד קצר ולעניין.
אור מורה נהדר! מסביר את הדברים בפשטות ובצורה קלה להבנה. לגמרי סידר לי את הדברים בראש. מאוד שיטתי ומובן. מעבר לכך,נעים בתקשורת ואדם מקסים ממליצה בחום!
מורה נהדר ! קשוב , נותן מענה על כל שאלה ושאלה , מכוון וממקד. עזר לי להבין הרבה נושאים שהתקשתי בהם ביתר קלות . ממליצה בחום!