-
₪150
לשעה
49
שיעורים שנקבעו
שיעור דרך המחשב
מכללה - המרכז הבינתחומי
בן 35
”זמין בוואטספ, עזרה בעבודות בית. שיטה ייחודית שפיתחתי - הבנה מהירה לכל תלמיד. תואר ראשון ושני בהצטינות דיקן ומתרגל בעבר.“
זמין בוואטספ, עזרה בעבודות בית. הגיע הזמן להפסיק לחפש מורים שמבזבזים לכם את הזמן, שיטה ייחודית שפיתחתי - הבנה מהירה לכל תלמיד תוך חיסכון בזמן ופיתרון בקלות של המבחן. הבנה עמוקה ונכונה של החומר תוך שילוב שיטות פתרון פשוטות ככל שניתן על מנת להבטיח הצלחה במבחן, מציאת הנקודה החלשה אצל התלמיד והכוונת השיעור בהתאם. התלמיד יוצא עם סיכום כתוב של נקודות המפתח בשיעור.
מתן בסיס נכון וחשוב שישמש את הסטודנט במהלך התואר!
התמחות גם בקורסי הכלכלה והחשבונאות לכאלה שאינם לומדים כלכלה וחשבונאות ע"י הקניית הבנה לבסיס המקצוע באופן זריז ומקצועי, דבר המאפשר לעבור את המבחנים אפילו עם ידע קודם אפסי.
-עזרה וליווי בכתיבת עבודות סמינריונים ושיעורי בית להגשה.
-מלמד גם את בחינות רשות לני"ע
המחיר ל45 דקות.
₪
150
לשעה
-
₪240
לשעה
356
שיעורים שנקבעו
שיעור דרך המחשב
אוניברסיטה - תל אביב
”מתרגל ותיק בכלכלה, הכנה שיטתית ומהירה למבחן. בעל אתר קורסי אונליין וספרים בלעדיים. יחס אישי - ערך עליון! *ZOOM/פרונטלי*“
בוגר תואר ראשון בכלכלה וניהול מאונ' ת"א משנת 2012 ** מתרגל ותיק בקורסי תגבור ומרתונים של כלכלה במגוון מוסדות לימוד (כגון : אונ' ת"א, אונ' רייכמן, אונ' בר אילן, האונ' הפתוחה, המכללה למנהל, רופין ועוד) ** בעל אתר לקורסי אונליין בכלכלה ** מומחה לקורסי מבוא למיקרו /למאקרו, מיקרו 1+2+3, תורת המחירים, אקונומטריקה ועוד ** בעל חוברות קורס בלעדיות ומקיפות עבור מגוון קורסים ** בעל שיטות לימוד יעילות אשר מאפשרות לי ללמד קורסים שלמים ולהכין אתכם לבחינה תוך מס' מצומצם של שיעורים ** יחס אישי 24/7 בין השיעורים - אתם יכולים להיעזר בי בכל זמן ובכל אמצעי תקשורת שנוח לכם - ללא תשלום! נהנה לעזור לסטודנטים שלי כל הזמן ולקדם אותם אל ההצלחה.
₪
240
לשעה
-
₪140
לשעה
1356
שיעורים שנקבעו
שיעור דרך המחשב
אוניברסיטה - האוניברסיטה הפתוחה
”מורה פרטי ומרצה פרונטלי + ZOOM לכלכלה מיקרו/ מקרו, מימון וחשבונאות. בניית תכנית לימודים אישית להצלחה (גם בדקה ה-90).“
מרצה לכלכלה, בעל תואר ראשון ושני בכלכלה ומנהל-עסקים. מעביר שיעורים פרונטליים ובZOOM במיקרו, מקרו, מימון וחשבונאות.
בעל ניסיון רב בתרגולים ומרתונים לסטודנטים, ממגוון רחב של אוניברסיטאות ומכללות.
כולל הכנה לבחינות של הרשות לניירות ערך, עזרה בממנים לתלמידי האונ' הפתוחה
יש לי מחויבות מלאה לכל אחד מתלמידיי, ואני מאמין שעם ההסבר הנכון, ניתן להוביל כל אחד להצלחה.
₪
140
לשעה
המלצות אחרונות בנושא לימוד מבחן הרשות לניירות ערך אונליין
אני רוצה לשתף אתכם שהכרתי מרצה מהאגדות, הכי אמיתי ומכל הלב, חודש לפני הבחינה בכלכלה שוק ההון וניירות ערך, אחרי שנכשלתי פעמיים, הכרתי את אופיר, אחרי מאמצים רבים למצוא מורה שיודע להעביר את החומר היטב, יודע ומבין את החומר הנלמד, אוהבת את מה שהוא עושה. למדתי עם אופיר שיטות להבין את החומר, קיצורי דרך, להפעיל את ההיגיון ואת החשיבה. לאהוב את המקצוע. אני רוצה להגיד לך תודה על מקצועיות ומקצוענות, על סובלנות, על שעות גמישות, על יחס חם, על התחשבות, ומי שעדיין חושב ומתלבט אז דעו לכם אופיר שווה כל שקל ושקל. מה שלא הצלחתי להבין בכמה חודשים עם מרצים אחרים, הבנתי בחודש ימים. שסידר את כל הנושאים לפי הסדר. אתם לא תמצאו בארץ מרצה יותר טוב מאופיר שבקיא בחומר שוק ההון וכללה יותר טוב ממנו.
לא ציפיתי מבחור כזה צעיר להיות כל כך מקצועי, הופתעתי לטובה ...ממליץ מאוד.