מורה פרטי צביקה שוורץ

מורה פרטי צביקה שוורץ

"לפעמים האנשים שאף אחד לא חושב עליהם דבר עושים את הדברים שאף אחד לא יכול לדמיין." (אלן טיורינג)

בן 34. מפתח תקווה. מכללה - בית הספר לטכנולוגיה בירושלים.
 
₪120 לשעה בבית המורה
₪120

קצת עליי

אני צביקה בוגר תואר ראשון במדעי המחשב מטעם מכון לב. אני מתרגל במכללה במספר קורסים. אני מאוד אוהב ללמד, ומאמין ששיעורים פרטיים יכולים להפוך תלמידים בינוניים למצטיינים. משתדל ללמד עם כל הסבלנות הנדרשת, והכי חשוב להעניק לתלמידים כלים ליישם עצמאית ויכולת ללמוד לבד ולהצליח. מבנה השיעור הוא 60 דקות והמחיר הוא כדלהלן: המחיר לשיעור הוא 120 ש"ח בביתי בפתח תקווה. אני מלמד גם מחוץ לביתי אבל המחיר משתנה ותלוי במיקום ועלות נסיעה. בנוסף, אני מלמד גם בזום. עדיף לפנות בהודעה בוואצאפ.

חוות דעת

9.9
18 מדרגים
10
17
9
0
8
1
7
0
6
0
5
0
4 >
0

10
bar
31/07/2024

מורה תותח! למדתי איתו מבני נתונים והבנתי ב4 שעות מה שלא הבנתי בסמסטר

10
Arad
21/07/2024

מורה מעולה! היה נורא חשוב לו שנעבור על כל הנושאים כמו שצריך, בנוסף גם מסביר מעולה. מומלץ מאוד

10
שרון
21/07/2024

מורה ממש מקצועי. מסביר מעולה ובסבלנות רבה. מאוד מאוד עזר לי בקורס מבנה מחשבים.

10
Daniel
05/06/2024

צביקה אדם סבלני, נעים ויותר מהכל מקצועי. תו"כ השיעור, בתחום תכנות, הוא הקפיד להציג מספר פתרונות אפשריים בקצב שהתאים לי. ולא סיים את השיעור עד שסיימנו את הנושאים שרציתי שנעבור עליהם גם מעבר לשעות שהוא היה מחויב להן.

10
גיל
28/05/2024

הגעתי לצביקה כסטודנטיות למערכות מידע הוא עזר לי במגוון קורסי תכנות כמו פיתון, גאווה, מונחה עצמים הדרך שבה לימד אותי הייתה מעולה, הוא סבלני, אנושי ומקצועי מאוד! ללא ספק לא הייתי מסתדרת בלעדיו

10
Roni
28/05/2024

צביקה מורה מעולה, בעל סובלנות רבה ומסביר מצוין. ממליצה מאוד!!!

10
Or
29/07/2021

קודם כל צביקה הוא בן אדם נעים, קשוב ומאוד סבלני שכיף ללמוד ממנו. הגעתי בפער של הבנה וצביקה היה שם כדי לעזור ולסייע במגוון דרכים וסוגי תרגילים שחשפו אותי טוב יותר לחומר וחיזקו אותי בו. ההסברים של צביקה הם בצורה ברורה ומפשטים את התרגילים על מנת שיהיה קל יותר להבין אותם. דבר נוסף שחשוב לי לציין שצביקה מאוד התחשב בעומס הלימודים והשעות והיה מאוד גמיש לצרכים שלי. ממליץ בחום!

10
Gil
30/07/2020

צביקה מורה מאוד טוב לקחתי איתו הרבה מאוד שיעורים.

10
israel
06/04/2020

הדבר הכי חשוב במורה פרטי זה סבלנות ויש לו הרבה מאוד מזה בנוסף ההסבר כושר הסבר טוב, מאוד נהנתי ללמוד אצלו ממליץ בחום!!

10
אור
05/04/2020

לקחתי מספר שיעורים עם צביקה (בחדוא וגם בהסתברות וסטטיסטיקה). הסביר בצורה ברורה מאוד, עם המון סבלנות והקשבה. גם כשלא הבנתי הסביר ניסה ללמד בדרך אחרת כדי שאבין. אין ספק שאחזור ללמוד איתו שוב כשארגיש צורך.