שלום רב. שמי אילנה והנני בוגרת שנקר, מורה במקצועי . ב25 השנים האחרונות מוסרת ברעננה, שיעורי תפירה בקבוצות של עד שלוש בנות ( כשכל אחת מהבנות מתקדמת בקצב שלה ובנושא הייחודי שנבחר עבורה ובתאום איתה ). השיעור בכל מפגש נמשך שעתיים תמימות ( 120 מדקות) ומיועד הן למתחילות והן למתקדמות. (כמו כן, נמסרים שיעורי תדמיתנות באופן פרטי כשכל שיעור נמשך 60 דקות ומחירו 180 שקלים) . בשיעורי התפירה ניתן להשתלב בכל רגע נתון . התשלום לשיעורי התפירה הוא במחזוריות של 4 מפגשים בני שעתיים כל אחד. מומלץ לצפות בדף הפיסבוק שלי ולהתרשם מרמת העבודות שיוצאות תחת ידן של הבנות . ניתן לצלצל לקבלת פרטים נוספים ולקביעת מפגש היכרות ( שאיננו כרוך בתשלום). אילנה
אילנה היא המורה. ואני מדגישה את ה' הידיעה. גם בצד המקצועי וגם בצד האישי. מקצועית ביותר, מאוד יסודית, מאוד יצירתית, מאוד אכפתית שכל אחת תבין בדיוק מה היא עושה. אישה מהממת, חמה ואוהבת ללמד. דבר שרואים כל דקה ודקה!! אני לומדת אצלה כבר 3 שנים. כל שבוע אני מתרגשת מחדש להגיע לשיעור ולתפור משהו מדליק כשאילנה לידי. שיעור של יצירה עם המון אהבה ונתינה. למדתי בעבר אצל מורות אחרות, אף אחת לא הגיעה לרמת המקצועיות של אלינה. ממליצה בחום על אילנה!!
אילנה מורה איכפתית וקשובה שמעניקה ידע עם המון סבלנות שילוב של למידה והנאה יחד
בשיעורים עם אילנה יש אווירה מעולה, פשוט כיף לבוא וללמוד. עם כל הצחוקים והכיף גם כמובן לומדים שלבים לתפירת בגד שלי עזרו מאוד לפתח את יכולות התפירה שלי ולאפשר לי להתקדם ולתפור בגדים מדהימים שבכלל לא חשבתי שאצליח לתפור אי פעם.
מוכרחה להמליץ על אילנה המדהימה! היא שילוב נדיר של מורה בחסד ואדם מיוחד. ברמה המקצועית לא יכולתי לדמיין יותר טוב מזה, שיעורים מלמדים, יחס אישי, לימוד יסודי, בניית יסודות יציבים והענקת כלים להתקדמות מדהימה (שלא נדבר על כך שכל בגד שאני יוצאת איתו מהשיעור זוכה למחמאות ושבחים). ברמה האישית השיעורים אצל אילנה הם בית חם לכל הלומדות, האווירה החמה והנעימה היא משהו שאי-אפשר להסביר או להעביר בחוות דעת. השיעורים עם אילנה הם אחד הדברים שאני הכי מצפה לו במהלך השבוע. כל מי שתקח שיעור נסיון מיד תבין.
אילנה מורה מקצועית, אדיבה וחמה! השיעורים נעימים, כיפיים ומלמדים. אני ממליצה מאוד על שיעורי תפירה עם אילנה.
מורה ואישה נפלאה, מקצועית, ישרה, יצירתית, משקיעה מעצמה ללא לאות למען קידום הידע של תלמידותיה ושלמות היצירות שלהן.
מורה מקצועית מאוד, נעימה וזורמת עם התלמידים בהתאם לקצב שלהם. כיף לבוא לשיעורים שלה
ממליצה בחום על אילנה. אני לומדת עם אילנה מעל 3 שנים ונהנת מהשיעורים. היא מורה מצויינת ובזכותה למדתי לתפור כמעט כל פריט שאני לובשים (שמלות, חצאיות, מכנסים, חולצות, ג'קטים ואפילו מעיל) . זה נותן לי גאווה והנה גדולה ללבוש בגדים שאני תפרתי. אילנה מוודא שהדגם בדיוק למידות שלי (אצלי לא פשוט כי אני מאוד לא פורפוציונית ) וגם משנה את הדגם לבקשות השונות שיש לי. לכל בקשה או רצון שיש לי, אילנה מוצאת את הפתרון. אילנה גם תמיד מוכנה לעזור לבעיות או שאלות שיש לי לבגדים שאני תופרת בבית . בקיצור מאוד נהנת מהשיעורים אצל אילנה ומאוד ממליצה
אילנה פשוט נהדרת ממש מקצועית מסבירה דברים בצורה נעימה וברורה זורמת עם כל הבקשות שלי ותמיד עושה מעל ומעבר למה שמצופה מומלצת בחום
חייבת להמליץ על אילנה היקרה ! אני הגעתי לאילנה חסרת ביטחון, חסרת ניסיון וחסרת ידע במקביל ללימודים שלי בשנקר. חיפשתי מורה שתעניק לי את כל מה שהרגשתי שחסר לי - ביטחון, ידע וניסיון מבחינת עולם התפירה והתדמיתנות. למדתי אצל אילנה תקופה ארוכה ותמיד חיכיתי ליום בשבוע של השיעור שלנו. אילנה סופר מקצועית, נעימה, מסבירה הכול מ-א׳ ועד ת׳, מתאימה את השיעור לפי הצרכים של כל תלמידה ובקצב המתאים לה. מאחלת לכל מי שרוצה ללמוד עוד ולהעשיר את העולם שלה, מי שרוצה ללמוד כתחביב, ליצור קשר עם אילנה וליהנות מכל רגע.
חוות דעת