מחפשים מורה פרטי להנדסת תעשיה וניהול - בסיסי נתונים? בדף זה מוצגת רשימת מורים פרטיים להנדסת תעשיה וניהול - בסיסי נתונים המעבירים שיעורים פרטיים בהנדסת תעשיה וניהול - בסיסי נתונים בכל הארץ.
”דאטה אנליסט בהייטק, בוגר 8200, בוגר תואר בסטטיסטיקה מלמד sql, python. מכין אנליסטים לראיונות עבודה ולמשימות בית. “
מלמד שיעורים פרטיים בהנדסת תעשיה וניהול - בסיסי נתונים
ערי
לימוד: תל אביב -יפו
₪240לשעה
המלצות אחרונות בנושא לימוד הנדסת תעשיה וניהול - בסיסי נתונים
10
תמר
31/07/2024
בזכות השיעורים והמורה המדהימה, הגשתי פרויקט בזמן, למדתי הרבה חומר חדש, קיבלתי הנחיות ברורות, וסיוע בכל שלב שיהיה לי בו צורך. תודה רבה רבה!
היו לי הרבה מורים אבל איתך אני הצלחתי בצורה הטובה ביותר להבין את החומר!! אף אחד לא השתווה לשיעורים איתך איך שאת מצליחה להעביר את הדברים הכי מסובכים בצורה הכי ברורה שיש זה באמת אליפות ותודה רבה על כל הידע והכלים שרכשתי, הרבה מאוד זמן חיפשתי מורה כזאת אבל את מעבר למה שיכולתי לבקש!! וחבל שאין הרבה מורים כמוך! שתהיה תמיד מבורכת והדרך שלך! אני בטוחה שיום אחד יתחילו ללמד באוניברסיטאות בשיטה שלך! זה אליפות. המלצתי עליך לכל המשפחה וחברים ואמשיך להמליץ כי ההישגיים שאיתך הצלחתי להגיע אליהם לא מתקרבים למה שהיה לי לפני עם מורים אחרים, והיו לי הרבה! אז באמת תודה רבה לך יקירה תהיה מבורכת כי הבאת לי הרבה ברכה בלימודים ופרויקטים שהייתי צריכה להגיש! במיוחד כשהיתה תקופה קשה וכמעט החלטתי לפרוש, את הצלת אותי עם הכלים והידע, עם החכמה והומיטבציה שאת הצלחת להעביר לי!
המלצות אחרונות בנושא לימוד הנדסת תעשיה וניהול - בסיסי נתונים
בזכות השיעורים והמורה המדהימה, הגשתי פרויקט בזמן, למדתי הרבה חומר חדש, קיבלתי הנחיות ברורות, וסיוע בכל שלב שיהיה לי בו צורך. תודה רבה רבה! היו לי הרבה מורים אבל איתך אני הצלחתי בצורה הטובה ביותר להבין את החומר!! אף אחד לא השתווה לשיעורים איתך איך שאת מצליחה להעביר את הדברים הכי מסובכים בצורה הכי ברורה שיש זה באמת אליפות ותודה רבה על כל הידע והכלים שרכשתי, הרבה מאוד זמן חיפשתי מורה כזאת אבל את מעבר למה שיכולתי לבקש!! וחבל שאין הרבה מורים כמוך! שתהיה תמיד מבורכת והדרך שלך! אני בטוחה שיום אחד יתחילו ללמד באוניברסיטאות בשיטה שלך! זה אליפות. המלצתי עליך לכל המשפחה וחברים ואמשיך להמליץ כי ההישגיים שאיתך הצלחתי להגיע אליהם לא מתקרבים למה שהיה לי לפני עם מורים אחרים, והיו לי הרבה! אז באמת תודה רבה לך יקירה תהיה מבורכת כי הבאת לי הרבה ברכה בלימודים ופרויקטים שהייתי צריכה להגיש! במיוחד כשהיתה תקופה קשה וכמעט החלטתי לפרוש, את הצלת אותי עם הכלים והידע, עם החכמה והומיטבציה שאת הצלחת להעביר לי!
עזר לי מאוד בהכנה לראיונות עבודה לתפקיד דאטה אנליסט, בתרגול שאלות sql בעיקר. ובסופו של התהליך גם מצאתי עבודה בתחום אחרי הרבה זמן של חיפושים.
השיעור היה מצויין . מורה ממש מקצועי !!אמין וסבלני!!!